Un Pedofil a fost condamnat la închisoare după ce niște hoți cu conștiință au anunțat poliția despre imagini cu abuzuri asupra minorilor de pe un laptop furat

Un pedofil a fost prins după ce imagini tulburătoare de abuz asupra copiilor au fost descoperite de hoții care i-au furat laptopul.

Sponsored links

Richard Coverdale a descărcat imagini cu abuzuri asupra copiilor și a inventat, de asemenea, un personaj de 14 ani, astfel încât să se poată vorbi cu o adolescentă pe internet.

Coverdale, 24 de ani, din Redcar, North Yorkshire, a fost închis pentru trei ani și jumătate după ce hoții i-au descoperit crimele.

Hoții au declanșat ancheta care l-a adus în fața justiției după ce i-au sustras un laptop din casă pe 19 august anul 2008.

Ei au descoperit o crimă mai tulburătoare decât a lor când au găsit pornografie infantilă pe computer și au contactat poliția.

Sergentul detectiv interimar Chris Stone a spus: „În timp ce comiteau ei înșiși o infracțiune, este lăudabil că au făcut ceea ce trebuie, iar acest lucru, la rândul său, a contribuit la aducerea unui infractor grav în fața justiției”.

Sponsored links

Ofițerii au descoperit 78 de imagini ilegale – 13 fotografii și 65 de „filme” – de o gravitate diferită pe computerul lui Coverdale.

De asemenea, a reieșit că Coverdale,  discutase online cu o fată de 14 ani. 

El s-a prefăcut că este un băiat de 14 ani pe nume „Danny”, a declarat ieri procurorul Harry Hadfield la Durham Crown Court.

Coverdale a recunoscut că s-a implicat în activități sexuale în prezența unui copil.

El a mărturisit poliției că a descărcat poze cu copii și a vorbit cu fete în camerele de chat.

Sponsored links

Lui Coverdale i-a fost interzis să lucreze cu copiii pe viață și a primit un ordin de prevenire a infracțiunilor sexuale.

În 2003, fusese trimis la o instituție pentru tineri delincvenți timp de patru ani, pentru o serie de infracțiuni de incendiere. A incendiat cinci proprietăți, unele locuite, într-o noapte.

Un bărbat de 38 de ani și o femeie de 20 de ani au primit ambii munca in folosul comunitatii timp de 12 luni datorită laptopul furat.

Sponsored links