TEST: Ce ai văzut prima dată în această imagine: Buzele, copacii sau rădăcinile copacilor? Alegerea ta spune multe despre personalitatea ta

Potrivit lui Hermann Rorschach, creatorul unui test celebru cu pete de cerneală, lucrurile pe care o persoană le vede prima dată într-o imagine sunt determinate de caracterul și personalitatea sa.

Sponsored links

Imaginile abstracte pot evidenția lucrurile care au loc în mintea oamenilor, precum și să dezvăluie unele trăsături ascunse ale personalității lor. Vei învăța ceva nou și interesant despre tine făcând acest test. Tot ce trebuie să faci este să privești imaginea și să reții ce anume ai văzut prima dată. Ce ai văzut mai întâi?

1. Buze

Dacă atunci când ai privit imaginea ai văzut prima dată buzele, ești genul de persoană care ia întotdeauna lucrurile așa cum sunt, le analizezi și le apreziezi la adevărata lor valoare. Nu încerci să schimbi ceea ce nu poți schimba și nici nu te complici prea mult pentru a afla ceva.

Spre exemplu dacă o persoană îți ascunde ceva, sau îți spune un anumit lucru doar pe jumătate, nu faci prea mult efort pentru a înțelege care este adevărul. Ai o intuiție foarte bună și o inteligență aparte. Știi când cineva spune adevărul și când te minte cu nerușinare. Din acest motiv nu îți consumi energia cu toate nimicurile. De asemenea, ești sincer și preferi să nu ascunzi sau să ocolești lucrurile. Acest atuu al tău funcționează adesea în avantajul tău.

Ești o persoană foarte iubitoare și grijulie cu cei apropiați sufletului tău și adesea uiți de tine doar pentru a le fi celor dragi bine. Dacă îi vezi pe ei bine și tu ești bine.

2. Copaci

Dacă atunci când ai privit imaginea ai văzut prima dată copacii, ești o persoană foarte ambițioasă care are o viziune extraordinară. Reușești să vezi oportunități acolo unde alții nu văd nimic. Asta înseamnă că ești întotdeauna cu unul sau mai mulți pași înaintea multor persoane. Pe lângă asta, ești și un adevărat perfecționist și cauți cele mai bune lucruri în orice situație. Motto-ul tău este: Dacă vreau ca un anumit lucru să fie făcut bine, atunci trebuie să îl fac chiar eu.

3. Rădăcinile copacilor

Dacă prima dată când ai privit imaginea, ai văzut rădăcinile copacilor, înseamnă că ești o persoană extrem de progresivă care încearcă mereu să îmbunătățească ceva la sine, ceva la mediul înconjurător sau să schimbe o situație în bine. Ești, de asemenea, genul de om care rezolvă toate problemele și ești persoana care poate găsi întotdeauna cea mai bună și cea mai practică soluție pentru orice situație.