Semne care arată că ficatul tău este plin de toxine

Toxinele din ficat duc la consecințe foarte neplăcute. Ficatul joacă un rol imens în menținerea metabolismului, neutralizează toxinele, iar starea sa afectează diferite procese din organism.

Cresterea inexplicabila in greutate . Atunci cand corpul are o stare de sanatate precara, unele organe functioneaza intr-un ritm mai lent, cum ar fi ficatul. Ficatul filtreaza toxinele, le sorteaza si apoi le neutralizeaza. Dar cand exista multe toxine, aceasta nu isi poate indeplini in mod eficient rolul. Astfel, toxinele prind grasimea si determina cresterea in greutate.

Sponsored links

Alergie

Misiunea ficatului este, de asemenea, de a lucra cu sistemul imunitar pentru a combate celulele daunatoare si substantele care ameninta corpul. Cu toate acestea, atunci cand ficatul este contaminat, acesta nu mai poate ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva agentilor patogeni alergici.

Oboseala cronica

Permitand organismului sa digere grasimile si sa stocheze vitaminele, ficatul este o sursa de energie. Daca nu functioneaza bine, intregul corp sufera si apare oboseala.

Transpiratie excesiva

Daca ficatul se confrunta cu un exces de toxine, trebuie sa le elimine. Atunci corpul va depune mai mult efort, ceea ce va duce la transpiratii excesive.

Boli de piele

Cand toxinele se acumuleaza in corp si ficat, acestea provoaca afectiuni ale pielii, inclusiv acnee. Ficatul este conectat la glandele sebacee, care produc exces de sebum.

Sponsored links

Astfel, o scadere a functiei hepatice datorata toxinelor determina o supraactivitate a glandelor sebacee.

Probleme de respiratie

Insuficienta hepatica poate afecta alte organe. De exemplu, apar tulburari respiratorii, cum ar fi suferinta respiratorie. Ficatul este supraincarcat cu toxine si creste in volum.

Pentru a curăța ficatul aveți nevoie de:

-reducerea aportului de zahar;

-o dieta variata si echilibrata;

-evitarea alcoolului si a bauturilor carbogazoase;

-practicati activitate fizica regulata;

Sponsored links

-limitati aportul de analgezice si antiinflamatoare;

-consumul de alimente care sunt bune pentru ficat, cum ar fi vitamina E, anghinare, ridiche neagra si curcuma.

Sponsored links