Se uita pe Google Street View și a văzut-o pe soția sa cum îl înșela

Într-un incident ciudat, un bărbat din Peru a divorțat de soția sa după ce a văzut-o înșelându-l cu un alt bărbat pe Google Street View.

Sponsored links

Se pare că bărbatul căuta indicații către un pod popular din Lima folosind Google Street View când a dat peste imaginea unei femei, a cărei față era neclară, așezată pe o bancă cu capul unui bărbat în poală. Bărbatul și-a dat seama că hainele pe care le purta femeia erau aceleași cu ale soției sale.

Fotografiile, surprinse de camerele Google Street View încă din 2013, la Puente de los Suspiros de Barranco (sau Podul Suspinelor din Ravine), îi arătau relaxându-se pe o bancă, cu bărbatul sprijinindu-și capul pe poala femeii.

Bărbatul a împărtășit pe rețelele de socializare fotografii cu soția și iubitul ei unde a povestit întâmplarea.

Potrivit Daily Mail UK, un utilizator de Facebook a spus: „Ce lume mică este… Ar fi fost suficient dacă i-ar fi spus soțului ei că nu-l mai iubește”.

Sponsored links

Peruanul și-a confruntat ulterior soția, care a recunoscut că a avut o aventură. Rapoartele locale sugerează au divorțat.

Vehiculele Google Street View, inclusiv mașini, biciclete și snowmobile, au surprins locații din întreaga lume cu camere de 360 ​​de grade. Acest lucru a dus, de asemenea, la unele momente hilare surprinse de camere, inclusiv un jaf armat în Africa de Sud.

Sponsored links