Rostește Rugăciunea scurtă către Sfânta Muceniță Filofteia la vreme de boală pentru vindecare

Trăim vremuri grele, vremuri cu mari încercări pentru fiecare. Cu toții poate avem pe cineva drag sau poate vreun prieten sau prietenă care să fie afectat de această boală care a acaparat întreaga lume.

În aceste vremuri, este bine să ne unim cu toții rugăciunile pentru ca Dumnezeu să ne întindă o mână de ajutor.

Rugăciunea de mai jos, este un de mare ajutor în vremuri de boală, aduce vindecarea și protejează pe cel sănătos!

”Sfântă Mare Muceniță a lui Hristos, Filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Adu-ți aminte de neputința firii omenești, care cuprinde și împresoară pe tot muritorul, de la naștere, întocmai ca mrejele păianjenului.

Sponsored links

Întru aceste mreji fiind căzuți și noi, smeriții, și nepu­tând scăpa de ele fără ajutorul lui Dum­ne­zeu, te rugăm pe tine să ne fii mijlo­citoare către Dânsul. Că El Însuși te-a preamărit și te-a trimis în această țară, ca s-o aperi și s-o păzești de toate răutățile.

Așa, Sfântă mare muceniță a lui Hristos, Filoftee, milostivește-te spre lacrimile bătrânilor, spre suspinele mai­cilor, spre cererile pruncilor și spre noi, care cădem cu genunchii ple­cați și cerem, prin rugăciunile tale cele sfinte, ajutor și mântuire din supă­rările ce ne cuprind.

Căci știm, Sfântă Muceniță, că pentru păcatele noas­tre pătimim aces­tea toate, adică: boli, să­răcire, pri­goniri de la vrăjmași, ne­ploaie la vreme și alte asemenea rele. Pentru aceasta cădem la milos­ti­vi­rea ta, ca să nu păti­mească și cei nevinovați din pricina noastră.

Fie-ți milă și roagă-te lui Dum­ne­zeu pentru noi, ca să strigăm ție: bu­cură-te fe­cioară, Mare Muceniță Fi­loftee.

Sponsored links

Amin!”

Sponsored links