O profesoară acuzată că a întreținut relații intime cu un elev a scăpat de închisoare după ce s-a căsătorit cu acesta

Fosta profesoară de la liceul Sarcoxie Baylee A. Turner, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată în februarie 2019 de contact sexual cu unul dintre elevii ei de sex masculin. 

Sponsored links

Turner, atunci în vârstă de 23 de ani, era profesoară de engleză în primul an la liceu, când a apărut un caz conform căruia a avut relații sexuale cu un elev în ianuarie 2019.

Procurorii au spus că fostul student are acum privilegiu conjugal sau de soț și nu mai poate fi obligat să depună mărturie împotriva soției sale.

Profesoara a renunțat la licența de predare, care era unul dintre obiectivele principale ale procurorilor.

Procurorii au renunțat la acuzațiile împotriva unei profesoare de liceu din Missouri, după ce s-a căsătorit cu elevul cu care a fost acuzată că a întreținut relații sexuale, potrivit dailymail.co.uk.

Sponsored links

În februarie 2019, fosta profesoară de la liceul Sarcoxie Baylee A. Turner, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată de contact sexual cu unul dintre elevii săi de sex masculin, în urma unei investigații efectuate de Departamentul Șerifului din județul Jasper, a raportat Joplin Globe .

Turner, atunci în vârstă de 23 de ani, era profesoară de engleză în primul an la liceu, când a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu o elevă în ianuarie 2019, ceea ce a dus la demisia acesteia.

Potrivit documentelor instanței, atât Turner, cât și studentul au recunoscut că au făcut sex la casa lui Turner din Sarcoxie, la aproximativ 260 de mile sud-vest de St. Louis.

Profesoara a predat limba engleză la școala gimnazială Sarcoxie timp de doi ani, înainte de a fi repartizată să predea la elevii și studenții de liceu în 2019. 

Asistentul procurorului Nate Dally a declarat pentru Globe că acuzația împotriva ei a fost respinsă după ce s-a căsătorit cu studenta, a cărei identitate nu a fost dezvăluită.

Sponsored links