Faceți cunoștință cu singura prezentatoare TV care are un tatuaj facial. Motivul pentru care și l-a făcut

Prezentatoare TV din Noua Zeelandă Oriini Kaipara a devenit prima femeie cu  Moko Kauae  care prezintă știrile pe un canal de televiziune. Moko Kauae  este un tatuaj pe bărbie, care este tradițional pentru nativii femeilor maori.

Sponsored links

Oriini Kaipara și-a expus mândră tatuajul care reprezintă rădăcinile ei și dorește să-i inspire și pe alții să îmbrățișeze același lucru.

Cine este Oriini Kaipara?

Kaipara este o prezentatoare TV din Noua Zeelandă. Ea aparține tribului maori – care reprezintă poporul indigen polinezian din Noua Zeelandă.

Kaipara, în vârstă de 37 de ani, s-a născut în Whakatane. Ea a mers la Kura Kaupapa Māori, care este o școală de imersiune în limba maori, unde scopul principal este de a reînvia limba, cultura și cunoștințele maori prin învățături și practici.

Sponsored links

În 2002, s-a instruit la South Seas Film and Television School, o instituție de învățământ superior în domeniul artelor vizuale cu sediul în Auckland, Noua Zeelandă.

Ea este prezentatoare la programul Three Newshub Live la 16:30 (primul canal TV privat din Noua Zeelandă care difuzează la nivel național).

Ea a intrat în istorie când a devenit prima femeie Moko Kauae care a găzduit știrile unei televiziuni.

Sponsored links