Picioare umflate: remediul natural pentru a scăpa de această afecțiune în câteva minute

A avea gleznele și picioarele umflate este o problemă destul de comună care afectează un număr mare de femei. Sunt femei care petrec prea multe ore stând în picioare, merg mult, sau dimpotrivă, sunt prea sedentare.

Sponsored links

Această afecțiune specială apare din cauza acumulării de sânge și lichide în membrele inferioare ale corpului nostru. Datorită forței gravitaționale, lichidele tind, de fapt, să coboare și să stagneze în partea inferioară a corpului nostru.

Retenție de lichide și umflarea picioarelor:

Tot ce trebuie să știi despre picioarele umflate

Statul în picioare pentru câteva ore, mersul îndelungat sau statul prea mult în picioare sunt printre principalele cauze ale umflării picioarelor. La acești factori se adaugă: utilizarea anumitor tipuri de medicamente, hipertensiunea arterială, încălțămintea strâmtă, vene varicoase, retenția de lichide și alimentația necorespunzătoare.

În plus, nu trebuie să subestimăm acțiunea hormonilor estrogeni care favorizează stagnarea sângelui și facilitează reținerea apei și a sodiului, reducând disponibilitatea hormonilor tiroidieni care împiedică acumularea de grăsimi.

Pentru a evita umflarea picioarelor, este important să-ți antrenezi picioarele pentru a stimula circulația corectă a sângelui. De asemenea, este indicat să ridici mereu picioarele atunci când te relaxezi, mergi pe bicicletă sau când mergi pe bicicleta de exerciții, de cel puțin 3 ori pe săptămână și, dacă este posibil, să mergi la înot.

Sponsored links

De asemenea, este bine să evitați purtarea pantofilor prea strâmți sau cu tocuri înalte. La aceste bune obiceiuri se adaugă un remediu naturist străvechi care vă va permite să vă dezumflați picioarele în doar câteva minute.

Adio picioarele umflate: remediul natural pentru a scăpa de ele

 

INGREDIENTE

  • Rozmarin: 1 lingură
  • Salvie: 1 lingură
  • Apa: 3 litri

PREGĂTIREA

Pune ierburile într-un lighean cu apă caldă.
Scufundați picioarele în această soluție și lăsați-le la înmuiat aproximativ 10 minute.
Uscați-le și masați-le pentru a stimula circulația.
Aplicați puțină cremă hidratantă și continuați să le masați.
Și gata! Ca prin magie picioarele tale nu vor mai fi umflate!

Informațiile raportate în acest articol sunt de natură generală și nu pot fi folosite pentru a formula investigații clinice. Prin urmare, ele nu trebuie înțelese ca sugestii pentru formularea unui diagnostic, determinarea unui tratament sau întreruperea unui medicament. Articolul are scop informativ, dar nu are scopul de a înlocui în niciun fel sfatul unui medic generalist sau specialist.

Sponsored links

Sponsored links