Oamenii de știință au descoperit că un pahar de vin roșu este egal cu 1 oră de exerciții fizice.

Potrivit unui studiu recent realizat la Universitatea Alberta din Canada, un pahar de vin roșu a avut aceleași beneficii pentru sănătate precum o oră petrecută în sala de antrenament.

Sponsored links

Acest lucru se datorează faptului că vinul roșu conține resveratrol. Acest medicament îmbunătățește capacitatea de muncă, funcția inimii și forța musculară, oferind beneficii similare exercițiilor.

Acest lucru le va permite celor care nu pot merge la sală să se mențină în formă, potrivit lui Jason Dyke, liderul echipei de cercetare.

Resveratrolul este un antioxidant care întărește inima și mușchii, reglează zahărul din sânge și încetinește procesul de îmbătrânire. Potrivit studiilor, persoanele care consumă un pahar de vin roșu pe zi au, de asemenea, mai puține șanse de a face demență și cancer.

Cheia este o substanță prezentă în vinul roșu. Oamenii de stiinta de la o institutie canadiana au descoperit ca are aceleasi efecte de ardere a caloriilor ca si exercitiile fizice.

Sponsored links

După o oră de activitate, substanța chimică îmbunătățește performanța fizică, funcția cardiacă și forța musculară.

Și toată lumea știe că vinul roșu poate ajuta la prevenirea cancerului. Quinoa și cerealele integrale sunt, de asemenea, bune pentru asta.

Ele pot ajuta în special la prevenirea cancerului de colon. Usturoiul, roșiile, fasolea și strugurii, care sunt acum disponibile în majoritatea supermarketurilor, sunt de asemenea pe lista alimentelor care luptă împotriva cancerului.

Sponsored links