O femeie din Chicago s-a trezit cu amenzi în valoare totală de 105.761$ după ce fostul iubit a cumpărat o mașină cu 600 de dolari, a înregistrat-o pe numele ei și a parcat-o la aeroport

în 2009, un bărbat din Chicago a cumpărat o mașină cu 600 de dolari, a înregistrat-o pe numele fostei iubite, a parcat-o la aeroport unde a rămas timp de 3 ani și a strâns 678 de amenzi de parcare în valoare totală de 105.761,80 de dolari.

Sponsored links

O mamă din orașul Chicago s-a trezit cu amenzi de parcare  în valoare de 105.761,80 de dolari după ce fostul ei iubit a înmatriculat o mașină veche pe numele ei și a parcat-o la aeroportul O’Hare fără că ea să știe.

Oficialii susțin că Jennifer Fitzgerald datorează 105.761,80 dolari pentru 678 de amenzi de parcare emise unui Chevrolet Monte Carlo din 1999 înregistrat pe numele ei – și spun că este de departe cea mai mare amendă de parcare pe care orașul a văzut-o vreodată.

Singura problemă este că doamna Fitzgerald nu a deținut niciodată acea mașină.
Potrivit plângerii, raportată pentru prima dată de The Expired Meter,  fostul iubit al doamnei Fitzgerald, Brandon Preveau, un angajat al United Airlines, a abandonat vehiculul într-o parcare a aeroportului în jurul datei de 17 noiembrie 2009.

Mașina a început să adune amenzi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Aviație, Karen Pride, politică de parcare a O’Hare este să ridice o mașină după 30 de zile într-un lot de reținere. Cu toate acestea, a durat până la 26 octombrie anul 2012 pentru a ridica si reține mașina.

Sponsored links

În cei trei ani, doamna Fitzgerald nu a putut să scoată mașina de pe numele ei și a fost forțată în instanță să platească amenzile în creștere.

În cele din urmă, cu ajutorul unui avocat, ea a depus o contestație prin care cere instanței să constate că nu era proprietara mașinii și, prin urmare, nu răspunde pentru amenzile de parcare.

Potrivit DNA Info Chicago, instanța a fost de acord să renunțe la amenzi în valoare de  101.291,80 de dolari împotriva lui Fitzgerald, lăsând-o cu o amendă finală de 4.470 de dolari.

Sponsored links