O femeie a strâns 200.000 dolari vânzând borcane cu propriile bășini!

Stephanie Matto are un CV neobișnuit. După ce a devenit o vedetă de reality TV prin apariția în 90 Day Fiancé, Matto a început o nouă profesie profitabilă: să vândă borcane cu propriile ei bășini pe internet.

Sponsored links

Matto, din Connecticut, a primit o cerere pentru gazul ei la borcan pe site-ul pentru adulți Unfiltrd în noiembrie. Ea a taxat 1.000 de dolari pe borcan, înainte de a oferi reduceri în perioada sărbătorilor (cine știa că atât de mulți vor cumpăra bășini ca si cadou?), reușind să câștige 200.000 de dolari. La un moment dat, ea a pompat 97 de borcane timp de două zile  pentru a face față cererii.

Din păcate, cariera de basm s-a încheiat recent, după ce noul ei stil de viață a dus-o la spital, simțindu-se ca și cum ar avea un atac de cord.

Afacerile (care, ca să repet, se aruncă într-un borcan și apoi le trimit oamenilor) au fost bune. Cu toate acestea, pe măsură ce au venit comenzile, ea și-a dat seama că va trebui să mănânce alimente care îi provoacă gaze a le umple în continuare borcanele.

„Îmi place să fac lucrurile să se rostogolească cu niște fasole, o brioșă cu proteine, uneori chiar și un iaurt (mai puțin zahăr este mai bine), niște ouă fierte tari”, a spus ea într-un videoclip pe Instagram, „În timp ce aștept să se dezvolte gazele, îmi place să citesc.”

Sponsored links

Mai târziu, a spus ea pentru Jam Press , ea a adăugat shake-uri de proteine ​​pentru a face mirosul mai rău.

Acel amestec, deși îi ajuta cu siguranță contul bancar, a avut un efect mai puțin decât plăcut asupra intestinelor ei, iar în două luni de la începerea proiectului a fost nevoită să renunțe la el din motive de sănătate.

„Îmi amintesc că într-o zi am luat aproximativ trei shake-uri de proteine ​​și un castron uriaș de supă de fasole neagră”, a spus ea pentru Jam Press. „Mi-am putut da seama că ceva nu era în regulă în acea seară când eram întinsă în pat și simțeam o presiune în stomac mișcându-se în sus.

„A fost destul de greu să respir și de fiecare dată când încercam să inspir, simțeam o senzație de ciupire în jurul inimii”.

Ea a crezut că ar putea avea un atac de cord și s-a îndreptat la spital cu un prieten. Din fericire, nu a fost cazul.

Sponsored links

„A fost clar că ceea ce mă confruntam nu era un accident vascular cerebral sau un atac de cord, ci dureri de gaze foarte intense”, a dezvăluit ea. „Am fost sfătuit să-mi schimb dieta și să iau un medicament pentru suprimarea gazelor, ceea ce a pus capăt efectiv afacerii mele”.

Sponsored links