Miere cu nuci si seminte de canepa – Cresc imunitatea și te ajută să slăbești

O singură linguriță din acest amestec reduce colesterolul, vă face o imunitate de fier și vă ajută să slăbiți. Aveți nevoie de doar 3 ingrediente, este ușor de preparat, iar gustul său va fi adorat și de copii.

Pentru a-l prepara, ai nevoie doar de 3 ingrediente

100 grame de nuci
200 grame de miere
100 grame de semințe de cânepă decorticate

Sponsored links

Cum se prepară?

Adaugă într-un borcan mierea, apoi peste aceasta presară semințele de cânepă și nucile. Amestecă până la omogenizare și remediul este gata! Consumă 2 lingurițe din acest amestec dimineața, pe stomacul gol, timp de 30 de zile la rând.

Beneficii vizibile după numai 30 de zile

Creșterea imunității;

Eliminarea tulburărilor digestive – acest amestec furnizează cantități mari de fibre solubile care țin tractul digestiv sănătos și curat. Acest lucru ajută la eliminarea tulburărilor digestive, cum ar fi constipația și balonarea;

Sănătate de fier a inimii și a tensiunii arteriale – datorită conținutului său, amestecul are capacitatea de a reduce nivelul colesterolului din sânge; acest lucru ține inima sănătoasă și, de asemenea, oprește acumularea grăsimii în artere, care poate conduce în cele din urmă la atac de cord și accident vascular cerebral;

Sponsored links

O minte sănătoasă – consumul regulat previne boli precum Parkinson și Alzheimer și poate îmbunătăți memoria. De asemenea, amestecul poate preveni simptomele de anxietate și depresie și poate îmbunătăți starea de spirit;

Pierdere în greutate – cu toate că amestecul este ca o bombă calorică, află că vei slăbi…Cum este posibil acest lucru? Prin simplul motiv că aceste două lingurițe îți vor oferi senzația de sațietate pentru mai multe ore și astfel vei mânca mai puțin.

Mai multe despre beneficiile consumului de miere cu nuci

Beneficiile consumului de miere cu nuci: întărirea imunității. Medicii naturiști propun preparatele cu miere și nuci pentru revitalizarea organismului și întărirea imunității.

În acest sens, se utilizează următoarea rețetă: într-un borcan de 800 de grame se pun 400 de grame de miez de nucă sfărâmat, peste care se completează cu miere.

Se omogenizează compoziția și se închide ermetic. Preparatul se păstrează la rece, în frigider sau în cămară, ferit de lumină. Se poate consuma câte o linguriță din preparatul de miere cu nuci, dimineața, pe stomacul gol, și la prânz, înainte de masă.

Acest preparat este aliment vitalizant și nutritiv, în care predomină vitaminele A și C, complexul de B-uri, precum și minerale: fier, potasiu, zinc, magneziu. Datorită acestei compoziții, mierea cu nuci alungă virozele de sezon, tusea, infecțiile tubului digestiv.

Sponsored links

Alte beneficii:

Combaterea stresului, reducerea colesterolului. Pentru cei surmenați și slăbiți, se recomandă remediul preparat dintr-un pumn de miez de nucă mărunțit amestecat cu o lingură de miere, după care se bea un pahar cu suc proaspăt de fructe sau legume.

În cazul elevilor, pentru mărirea capacității de memorare și pentru perioadele de învățare, mai ales în perioada examenelor, se pot consuma zilnic 5-7 nuci amestecate cu două linguri de miere. Acest aliment se consumă pe îndelete, mestecându-se lent fiecare îmbucătură.

În încheiere, este important de reținut faptul că amestecul de miere cu nuci mai ajută la reducerea colesterolului, scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățirea circulației venoase și combaterea disfuncțiilor erectile la bărbați.

Sponsored links