Metoda lămâilor congelate te va ajuta să lupți cu cele mai grave boli – spune la revedere tumorilor și alcalinizează corpul

Cu siguranță ați auzit despre beneficiile impresionante ale consumului de lămâi, dar doar o parte dintre voi sunteți conștienți de faptul că cele mai bune proprietăți medicinale sunt concentrate în coaja lor.

Sponsored links

Prin urmare, majoritatea se pierd dacă consumi doar pulpa sau sucul de lămâie. Pe de altă parte, dacă consumi lămâia fără coajă, poți obține de aproximativ 5 și 10 ori mai multă cantitate de vitamine și alți nutrienți.

Lămâile sunt pline de vitamina C, A, B5, E, precum și în magneziu, fier, calciu, acid folic, cupru, zinc, potasiu, niacină, fosfor, proteine, riboflavină și tiamină.

În plus, aceste fructe sunt bogate în flavonoide și limonoide, care sunt întăriri intense ale celulelor și previn numeroase boli, inclusiv cancerul. Lămâile luptă, de asemenea, împotriva febrei, hipertensiunii, tumorilor maligne, diabetului, refluxului acid, constipației și ajută la pierderea în greutate.

De asemenea, proprietățile lor antimicrobiene și antibacteriene puternice susțin sănătatea pielii și previn problemele pielii.

Sponsored links

Studiile au descoperit 22 de agenți anticancerigeni în lămâi, inclusiv:

close-up-of-lemon-slices-on-table-royalty-free-image-1615452338_

  • Pectina specifică citricelor,
  • Limonen,
  • Vitamina C,
  • Glicozide de flavonol.

Cea mai bună modalitate de a vă bucura de beneficiile sănătoase ale lămâilor este să le congelați înainte de consum. Inițial trebuie să le spălați bine, să le lăsați să se usuce și apoi să le puneți într-un pachet de congelator. Păstrați-le la congelator.

lemons-today-160201-tease

Când este înghețată, lămâia este mai ușor să fie rasă în loc să fie tăiată sau stoarsă și astfel poți folosi toți nutrienții care se află în coaja ei.

Când este complet înghețată, îi puteți tăia capetele și puteți începe să o dați cu partea plată pe răzătoare. După aceea, depozitați-o într-un recipient adecvat sau utilizați-o imediat.

Sponsored links

Adaugă lămâia congelată rasă la mâncărurile tale și, pe lângă faptul că va da o aromă minunată, aceasta va oferi, de asemenea, numeroase beneficii pentru sănătate și te va ajuta să lupți chiar și cu cele mai grave boli.

Sponsored links