Lidia Fecioru: De cine trebuie sa te ferești în viață, dacă vrei să-ti fie bine

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne spune care sunt oamenii pe care sa tinem la distanta, daca vrem sa ne fie bine.

“Nu tineti supararea pe oameni. Tineti distanta! Supararea iti fura fericirea. Distanta e cea mai importanta.

Sponsored links

Din batrani se spune: nu-ti face prieteni cu un om morocanos. Nu fii prieten cu un om morocanos. Asa ca nu tineti supararea pe oameni, tineti distanta.

Oamenii, daca si-ar vedea in oglinda, in loc de fata, caracterele, multi s-ar speria si nu s-ar mai uita in oglinda in viata lor.”

De asemena, Lidia Fecioru a dezvaluit la Antena3, topul lucrurilor care te tine departe de fericire.

“Foarte multe le facem chiar voluntar pentru ca ne creem obiceiuri si spunem: sunt constienta, dar e un obicei de-al meu. Sunt constienta ca gresesc, dar asta mi-e obiceiul. Isi cauta o scuza sau nu vreau. Stii ca omul cand nu vrea e mai rau decat atunci cand nu poate.

Sponsored links

Si trebuie sa scapam de aceste obiceiuri, sa ne uitam la viata noastra. De cele mai multe ori, eu spuneam: hai sa ne uitam la viata noastra ca la o tabla de sah.

Se spune ca in sah exista o miscare care se spune ca e ultima si unica miscare, care este decisiva, si e cel mai greu de facut. Asa si noi.

Cautand confirmarea celor din jurul nostru vor veni si alte lucruri care ne vor enerva si vom deveni negativisti si adunam energiile de la fiecare persoana. Pentru ca cineva nu ne da aprobarea si noi ne enervam si devenim ciudosi.

Daca vrei sa intrebi pe cineva, intreaba doar informativ, dar in rest, vezi tu ce vrei. Tu, in interiorul tau.

Mai exista o chestie unde noi nu avem rabdare si nu ne gasim armonia sufleteasca. Se spune ca un om este agresiv verbal si fizic din propria lui nefericire. Pentru ca este nefericit in interiorul lui.

Si atunci propria lui nefericire il face sa fie nervos, sa fie iritat, sa se enerveze pe toata lumea.

Sponsored links

Trebuie sa intelegem ca pentru a schimba aceasta stare, o constientizam. Trebuie sa analizam sufletul nostru si sa aducem armonia in sufletul nostru.

Trebuie sa invatam sa nu ne deranjeze nimicurile. In momentul in care incepe sa nu ii mai deranjeze nimicurile, oamenii vor fi fericiti. Foarte multi oameni care se uita la noi imi povestesc si va transmit si voua ce mi-au transmis ei: ca la foarte multa lume le-am schimbat viata. In bine. Ceea ce este perfect.

Putem sa schimbam starea de nemultumire, dar la noi sunt toate cheile.

Nu poti ramane agatat intr-o nefericire. E greu, ai pierdut ceva, dar asta nu te indreptateste sa fii rau cu cei din jur. Si oricum, nu asta este solutia.

Topul lucrurilor care te tin departe de fericire: Oamenii sunt intampinati dupa cum sunt imbracati
Mai exista chestia ca vrem sa fim in pas cu moda si cu tendintele. E foarte important sa scapam in lucrurile materiale. Oamenii din jur ne apreciaza pentru ceea ce suntem noi.

Aici am ajuns, din pacate, s-au schimbat locul valorilor. Dintotdeauna, oamenii au fost intampinati dupa cum sunt imbracati si condusi dupa cum gandesc.

Asa a fost dintotdeauna. Primordiala a fost frumusetea, era un atuu in plus. De foarte multe ori, parca e un pachet intreg, creat de Univers de Dumnezeu. Omul frumos parca e si bun.

Sponsored links

Pentru ca omul frumos este impacat cu el si nu se supara pe viata.

Chestiile astea sunt niste instrumente de manipulare. Iti tai orice sansa de a fi autentic.

Nu trebuie sa ne invete o revista cum sa ne imbracam si cum sa ne traim viata. Imbraca-te dupa cum te simti, dupa cum simti tu ca esti comod. Este foarte important: daca nu intri in concordanta, lumea te rejecteaza. Daca faci nota discordanta, esti dat la o parte.

Pana la urma, ajungi intr-o zi cand iti dai seama ca ai numai haine de fite, de firma si iti dai seama ca esti singur, ca esti nefericit, ca n-ai reusit sa-ti faci o familie si ca ai ramas doar tu cu hainele sau cu lucrurile.

Punem etichete si ne schimbam valorile. Nu zic sa nu iti iei, toata lumea are cate ceva, dar asta nu inseamna ca traiesti doar pentru asta. Sunt goi, ei sunt un ambalaj. Atat. Restul e goliciune.

Sponsored links

Ei vor cauta sa aiba un anturaj cu oameni la fel pentru ca acolo intervine concurenta si nu vor avea decat un anturaj toxic, cu barfe, cu discutii”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Sponsored links