Leguminoasa care scade colesterolul și tensiunea arterială și ajută la slăbit

Da, există o leguminoasă care scade colesterolul și tensiunea arterială și, de asemenea, te ajută să slăbești. Ești curios să afli care este? Vă spunem chiar acum!

Sponsored links

Leguminoasa misterioasă care scade colesterolul și tensiunea arteriala, favorizând pierderea în greutate este lintea. Datorită proprietăților sale benefice și de slăbire, lintea este, de fapt, ca o adevărată mină de beneficii pentru organismul nostru. De aceea ar trebui să consumați cel puțin o farfurie de linte pe săptămână.

kinds-lentils

Dacă încă nu ești sigur dacă merită sau nu să o consumi, îți oferim 7 motive bune pentru a începe să consumi această leguminoasă în mod regulat.

Ajută la pierderea în greutate și stimulează senzația de sațietate.
Este bogată în fibre, motiv pentru care îmbunătățește sănătatea intestinală.
Este bogată în proteine ​​și fier, motiv pentru care ar trebui să fie consumată foarte des atât de copii, cât și de anemici.

Sponsored links

High-Protein-Oil-Free-Quinoa-Lentils-Featured

Conține puține grăsimi saturate, prin urmare este excelentă pentru cei care suferă de probleme cardiovasculare.
Are proprietăți anticancerigene.
Luptă împotriva constipației.

Este una dintre cele mai bune surse naturale de săruri minerale.
Te-am convins? Așa credem! Există atât de multe motive bune pentru a mânca o farfurie  de linte și chiar are un gust bun. Daca totuși nu îti place, încearcă să o gătesti într-un mod neobișnuit, poate ți se va părea mai bună. Poți face tocană de linte, supă cremă de linte, pateu de linte, chiftele de linte sau o poți adăuga pur și simplu fiartă în salatele tale preferate.

Cât de des consumi linte? Spune-ne în comentarii!

Sponsored links