Iată cum să combinați turmericul și lămâia pentru a accelera digestia și a pierde rapid Kilogramele în exces

Cum să combinați turmericul și lămâia pentru a pregăti o băutură care accelerează digestia și slăbește până la 2 kg pe săptămână.

Sponsored links

Pierde în greutate și accelerează digestia

Înainte de a vorbi despre această băutură, trebuie să clarificăm un lucru: pentru a pierde în greutate, trebuie să vă purificați corpul. Din acest motiv, băutura pe care urmează să o găsiți descrisă mai jos este o băutură purificatoare care te va ajuta să slăbești purificându-ți corpul.

lemon-991085_960_720

Este, mai exact, o băutură preparată cu lămâie și turmeric. Lămâia, după cum bine știți, are proprietăți diuretice puternice, întărește sistemul imunitar și purifică organismul. În plus, fiind bogată în fibre, reduce senzația de foame și combate dorința de a mânca zahăr și alimente grase. În consecință, contracarează și formarea depozitelor de grăsime.

3769698051_71438de2e3_b

Sponsored links

Turmericul, pe de altă parte, folosit pentru tratarea diferitelor afecțiuni, accelerează procesul de slăbire, favorizează digestia și, de asemenea, are o acțiune antiinflamatoare, antiseptică și antioxidantă care ne întărește organismul.

Prin urmare, consumul regulat de lămâie și turmeric ne va ajuta să ne protejăm organismul și să scăpăm de toxine.

Iată cum să combinați turmericul și lămâia pentru a pregăti băutura care ne va ajuta să slăbim și să accelerăm digestia:

Ingrediente

200 ml de apă
1/2 linguriță de turmeric
1/2 lămâie (sucul)
1 praf de scorțișoară
o linguriță de miere sau sirop de stevie pentru a îndulci

Pregătirea

Adăugați turmeric, suc de lămâie și scorțișoară într-o cană cu apă fierbinte.
Se amestecă ingredientele și se lasă băutura să stea câteva minute.
Indulcește infuzia cu miere sau sirop de stevie si consum-o cât este caldă.
Este recomandabil să beți această băutură în fiecare seară înainte de a merge la culcare.  Îți va accelera pierderea în greutate, nu te va face să ai probleme de digestie și te va ajuta să dormi.

Beneficiile pentru sănătate ale turmericului și apei cu lămâie

65

Sponsored links

Există o mulțime de motive pentru care ar trebui să încerci acest puternic elixir de dimineață. Iată doar câteva.

1. AJUTĂ LA PIERDEREA ÎN GREUTATE

S-a demonstrat că consumul de apă de turmeric (cu sau fără lămâie) previne acumularea de grăsime. Și sorbirea unei băuturi calde sănătoase dimineața, care are un gust interesant și care arată vesel, vă poate împiedica să mâncați prea mult.

2. TURMERICUL ÎMBUNĂTĂȚEȘTE DIGESTIA ȘI METABOLISMUL

Consumul unei băuturi de turmeric (fie că este vorba de turmeric și apă cu lămâie sau altceva) poate îmbunătăți capacitatea organismului de a produce bilă, o componentă esențială a unui sistem digestiv sănătos și care funcționează bine.

3. APA DE TURMERIC ȘI LĂMÂIE ESTE O BĂUTURĂ DE DETOXIFIERE

Ficatul folosește bila ca parte a procesului prin care elimină toxinele din organism. Bila îți menține ficatul sănătos. Între timp, acidul citric din sucul de lămâie vă ajută corpul să mențină un nivel adecvat de pH pentru sănătate, iar lămâia în sine este un diuretic natural care vă va ajuta corpul să elimine toxinele din urină.

4. ESTE O PUTERE ANTIOXIDANTĂ

Se crede că bolile și îmbătrânirea prematură sunt cauzate, parțial, de deteriorarea oxidativă a radicalilor liberi din organism. Antioxidanții vă protejează corpul de efectele radicalilor liberi – și atât turmericul, cât și lămâile sunt pline de antioxidanți.

Sponsored links

5. TURMERICUL POATE AMELIORA SIMPTOMELE ARTRITEI

Curcumina din turmeric are proprietăți antiinflamatorii care pot contracara simptomele tulburării inflamatorii cronice, artrita reumatoidă.

6. CONSUMUL DE TURMERIC ȘI LĂMÂIE VĂ POATE AJUTA SĂ VĂ PROTEJAȚI DE INFECȚII

Proprietățile antibacteriene, antivirale și antimicrobiene ale turmericului, combinate cu vitamina C și potasiul din sucul de lămâie, care întăresc sistemul imunitar, înseamnă că fiecare ceașcă caldă de turmeric și apă cu lămâie conține multă putere de luptă împotriva bolilor.

7. POATE AJUTA LA SCĂDEREA NIVELULUI DE COLESTEROL

Numeroase studii au arătat că compușii din turmeric pot avea un impact pozitiv asupra nivelului de colesterol, deși încă nu este clar care ar trebui să fie dozele optime.

De asemenea, ar putea ajuta la prevenirea bolilor de inimă! Având în vedere că nu există practic niciun dezavantaj în adăugarea turmericului în dieta ta, de ce să nu încerci să vezi ce poate face acest condiment pentru nivelul tău de colesterol.

8. ȘI CHIAR AJUTĂ LA PREVENIREA BOLII ALZHEIMER

Turmericul previne degradarea neuronilor prin creșterea nivelului de factor neurotrofic derivat din creier (un hormon care pare să mențină creierul sănătos), care poate, la rândul său, să țină la distanță boala Alzheimer la persoanele mai susceptibile la aceasta. Curcumina din turmeric poate chiar îmbunătăți memoria!

Sponsored links

9. ÎN CELE DIN URMĂ, CONSUMUL DE TURMERIC ȘI LĂMÂIE TE VA AJUTA SĂ TE MENȚII MAI TÂNĂR

Să-ți începi ziua cu o băutură cu turmeric este o modalitate ușoară de a-ți menține pielea hidratată, dar acesta nu este singurul motiv pentru a adăuga această băutură la rutina ta de frumusețe. Antioxidanții pe care îi conține ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Compuși antiinflamatori pentru a te ajuta să arăți și să te simți vibrant din interior spre exterior? Turmericul și apa cu lămâie vă vor oferi o strălucire frumoasă și sănătoasă!

Sponsored links