Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 1 aprilie 2020

Berbec

Te deranjează faptul că zilele acestea cer disciplină de la tine. Astrele îți recomandă să te gândești la o serie de ritualuri menite să te scoată din leneveală.

Sponsored links

Taur

Nu ai poftă de nimic nou în viața ta. Ai vrea să stai doar în pat, să te uiți la știri sau seriale și să mănânci doar ce îți place.

Gemeni

Fă-ți un program cât mai simplu! Îți lipsesc claritatea și puterea de concentrare, deci vei lua mai greu decizii. Vei încerca să îi influențezi pe ceilalți, dar fără succes.

Rac

Ți se trezesc anumite frici, pe care le-ai tot ascuns, iar acum din cauza perioadei stresante, ești nevoit să le înfrunți. Nu încerca să dai vina pe partener.

Leu

Ești prea nervos, iar colegii tăi nu vor asemenea oameni în jur. Te vor evita și vor încerca să nu îți mai acorde proiecte. Caută soluții de calmare.

Fecioară

Prea multă curățenie strică. Devii obsedat și te superi pe oricine îndrăznește să creeze mizerie. Fii mai împăciuitor, oamenii au nevoie de înțelegere.

Balanță

Statul prea mult în casă, singur sau alături de familie, începe să îți placă. Parcă vezi și latura pozitivă a acestui fapt. Copiii au nevoie de atenție.

Scorpion

Acum nu este cazul să dai vina doar pe starea de urgență. Anumite lucruri nu îți ieșeau nici înainte, dar ți s-a dat un motiv nou să te victimizezi.

Săgetător

Conjuncția lui Marte cu Saturn din casa comunicării îți cere să fii mai atent la cum vorbești cu apropiații. Îți vor reproșa că ești prea plin de tine.

Capricorn

Distanțarea socială este un factor care te-a ajutat dintotdeauna. Profiți de acest moment să te liniștești și să eviți haosul creat de cunoscuți.

Vărsător

Totul, dar totul, ți se pare extraordinar de greu de realizat. Acum îți dai seama că nu ți-ai dezvoltat reziliența și disciplina deloc.

Sponsored links

Pești

Ești predispus la a te panica foarte repede, deci ar fi bine să găsești tot felul de activități astfel încât să nu asculți doar știrile.