TEST: Felul în care ții telefonul spune asta despre tine și personalitatea ta

Conform statisticilor sunt aproape 3 miliarde de utilizatori de telefoane mobile. Iar mulți oameni nu știu că felul în care utilizează telefonul spune multe despre personalitatea lor.

Sponsored links

1. Priviți imaginea de mai jos și alegeți modul în care țineți și folosiți telefonul

Obișnuiești să-l ții doar cu o mână


Ești o persoană care are multă încredere în sine. Ești pregătit oricând să riști totul, dar nu oricum ci cu multă înțelepciune, ceea ce te ajută să-ți atingi mereu obiectivele. Nu te grăbești deloc atunci când vine vorba de relații.

Preferi să îți acorzi suficient timp pentru a înțelege dacă ai cu adevărat nevoie sau nu de o anumită persoană în viața ta înainte de a lua o decizie cu privire la începerea unei relații. Din acest motiv, oamenii s-ar putea să te perceapă ca pe o persoană izolată și rezervată.

2. Folosești o mână pentru a-l ține și degetul mare de la cealaltă mână.

Sponsored links

Ești o persoană extrem de inteligentă, întuitivă, prudentă și calculată.
Acest mod de a ține telefonul în mână îți scoate la iveală înțelepciunea. Ești genul de persoană care gândește întreaga situație înainte de a acționa. Te gândești mereu la consecințe înainte de a face un anumit lucru, ceea ce te ajută mult în viața de zi cu zi.

Rezolvi cu ușurință probleme dificile, te descurci de minune în situații grele, dar cu toate acestea, cu greu poți fi numit înțelept când vine vorba de dragoste. Ești persoana care ia decizii rapide și necugetate, care uneori pot dăuna relațiilor în care te afli. Devii extrem de naiv când vine vorba de dragoste.

3. Folosești ambele mâini și ambele degete mari

Dacă îți folosești ambele mâini atunci când îți utilizezi telefonul arată că ești genul de persoană care iubește viteza. Te poți adapta cu ușurință la orice situație, acționezi eficient și rezolvi cu ușurință orice problemă dificilă. În ceea ce privește relațiile și dragostea, eficiența ta nu funcționează atât de bine.

De fapt este exact opusul – dispare. Reușești cu greu să te apropii de o persoană care îți place din cauza faptului că ești pretențios și extrem de selectiv, ceea ce ți-ar putea speria potențialul partener.

4. Folosești o mână pentru a ține telefonul și degetul arătător de la cealaltă mână.

Sponsored links

Acest mod de a ține telefonul înseamnă că ești o persoană foarte creativă.  Adori timpul pe care îl poți petrece singur deoarece atunci poți face planuri pentru proiecte ce vor uimi pe toată lumea. Fie că este vorba despre un proiect nou, un tablou sau o carte, lucrările tale au de cele mai multe ori un mare succes. În relațiile romantice, creativitatea ta se transformă în timiditate, care te împiedică adesea să dezvolți noi legături. Însă, odată ce cineva ajunge să te cunoască mai bine, cu siguranță va fi uimit de personalitatea ta.

Sponsored links