Escrocul de pe Tinder, varianta Românească. Sedusă şi îngropată în datorii. O femeie din București, înșelată cu 300.000 de euro

O femeie din București, înșelată cu 300.000 de euro. Femeia, în vârstă de 54 de ani, a cunoscut un bărbat pe un site de întâlniri. Spera că îşi va reface viaţa după ce a rămas văduvă cu doi copii, relatează stirileprotv.ro.

Sponsored links

Din păcate, bărbatul perfect pe care l-a crezut la început s-a dovedit a fi coşmarul vieţii acesteia, după ce a lăsat-o fără 300.000 de euro.

Individul a pretins că este un spion cu afaceri de milioane în străinătate. După ce a profitat de naivitatea femeii, a fugit cu toţi banii împrumutaţi de aceasta. Întâlnirea dintre cei doi a fost exact ca în filme. Bărbatul i-a câştigat încrederea plimbând-o prin oraş într-o maşină de lux şi la vila care părea a fi a lui.

Timp de doi ani, bărbatul i-a cerut bani pretinzând că fiscul din Italia este pe urmele sale şi că lucrează pentru un serviciu secret românesc. Acesta i-a cerut sume importante de bani, de mai multe ori. Victima spune că banii pe care i-a împrumutat erau din economiile ei, din creditele pe care le-a făcut dar şi din împrumuturi făcute la prieteni şi colegi.

Văduvă din București, înșelată cu 300.000 de euro. Plan bine pus la punct

Femeia a mărturisit că individul i-a cerut să dea tranşele de bani, câte zece mii de euro. De cele mai multe ori, se întâlneau în terminalul Aeroportului Internaţional Otopeni.

Sponsored links

El spunea că este pe fugă şi trebuie să se întoarcă în mare grabă în Italia. În realitate, crede acum victima, el ar fi făcut ca lucrurile să se petreacă repede şi să nu îi dea răgaz să se răzgândească

Femeia a realizat prea târziu că a fost păcălită deoarece atunci când i-a cerut banii înapoi, bărbatul a dispărut şi nu i-a mai răspuns.

Suspectul a fost identificat, marţi, iar avocata femeii a declarat că acesta încă nu a fost chemat la audieri. Femeia este acum disperată că nu va mai putea recupera banii şi riscă să rămână pe drumuri.

Sponsored links