Noi am căutat mereu rețete care stimulează pierderea naturală în greutate, fără a dăuna sănătății. Și am găsit apa de prune care ajută la scăderea multor kilograme.
Sponsored links
Iată cum să slăbești multe kilograme cu ajutorul prunelor uscate
Nu există o formulă miraculoasă de slăbit, dar putem spune cu certitudine că urmând o dietă echilibrată combinată cu antrenament regulat și consumul unei băuturi de slăbit, este posibil să slăbești fără prea mult efort.
Apa de prune accelerează metabolismul și furnizează organismului nostru fibrele necesare pentru buna funcționare a corpului și a intestinelor.
Iată rețeta:
INGREDIENTE
Sponsored links
- 3 prune
- 200 ml de apă
- 1 lămâie
MOD DE PREPARARE
Pune trei prune uscate într-o cană cu apă și lasă-le la frigider peste noapte.
A doua zi dimineața, mâncați fructele și separați apa.
Stoarceți o lămâie și adăugați-o în apa de prune.
Bea imediat băutura cu înghițituri mici.
Combină consumul acestei băuturi cu o dietă echilibrată și un antrenament regulat, în scurt timp vei putea slăbi multe kilograme și în sfârșit să te simți bine cu tine.
Potrivit Institutului Național de Sănătate, 60-70 de milioane de oameni sunt afectați de boli digestive, cu 725 de milioane de dolari cheltuiți anual pe laxative. Wow! (Începi să înțelegi de ce lumea are nevoie de prune uscate?)
Prunele uscate au o combinație unică de fibre solubile și insolubile. Fibrele insolubile din prunele uscate adaugă volum și atrag apa în intestin, rezultând un scaun mai moale, care poate fi eliminat mai rapid. Fibrele solubile se amestecă cu apa în stomac pentru a deveni mai vâscoase. Acest lucru poate ajuta la întârzierea golirii stomacului, dând o senzație de plenitudine și sațietate. Acesta este un câștig pentru toate nu numai pentru menținerea greutății, ci și pentru a îmbunătăți sănătatea gastrointestinală.
Prunele uscate au alți doi compuși, sorbitol și acizi fenolici, care pot juca, de asemenea, un rol în efectul lor laxativ. Primul compus, sorbitolul este un alcool de zahăr pe care corpul uman îl metabolizează mai lent decât zahărul. Sorbitolul își desfășoară efectul laxativ prin atragerea apei în intestinul gros, stimulând astfel mișcările intestinale.
Sorbitolul este considerat sigur, dar consumul de prea mult sorbitol nu este neapărat mai bun. Ingerarea unor cantități mari de sorbitol (sau alți alcooli de zahăr) poate duce la reacții adverse nedorite, cum ar fi gaze, disconfort abdominal și diaree.