Corpul tău este acid. Iată modalități foarte simple de a-ți alcaliniza corpul – Efecte uimitoare!

Mulți oameni au un nivel ridicat de aciditate în corpul lor. Acest lucru se datorează alimentației nesănătoase, cum ar fi: alimente procesate, zaharuri rafinate și OMG-uri.

Sponsored links

Cu toate acestea, mulți oameni nu știu că un corp acid este un teren propice pentru cancer, exces de greutate, durere și multe probleme de sănătate.
Din fericire, a face organismul mai alcalin este foarte simplu și ușor. Crearea unui mediu alcalin este de fapt opusul mediului acid.

Iată 10 moduri naturale simple pe care le poți practica în fiecare zi și care îți vor alcaliniza organismul. În același timp, vei câștiga mai multă energie și vitalitate în fiecare zi:

1. Cel mai important este să-ți începi ziua cu un zâmbet și cu un pahar mare de apă cu suc de lămâie proaspăt stors. Chiar dacă par acide, lămâile au de fapt un efect opus asupra corpului tău. Beți apă cu lămâie dimineața pentru a spăla sistemul.

O altă opțiune este să bei zilnic unul sau două pahare de apă cu oțet organic de mere. Ar trebui să amestecați doar una până la două lingurițe de oțet cu 225 mL de apă.

Sponsored links

2. Mănâncă o porție mare de salată verde peste care ai pus suc de lămâie și ulei de măsline de calitate. Fructele și legumele verzi sunt printre cele mai bune surse de minerale alcaline, cum ar fi calciul. Mănâncă alimente alcaline în timpul zilei, cum ar fi majoritatea fructelor și legumelor. Ele susțin pH-ul corpului în fiecare zi și mențin echilibrul în organism.

3. Gustările dinte mese ar trebui să constea în migdale crude, nesărate. Migdalele sunt pline de minerale alcaline naturale, cum ar fi magneziul și calciul, care ajută la echilibrarea acidității și, în același timp, la echilibrarea zahărului din sânge.

4. Bea lapte de migdale și fă-ți un smoothie delicios de fructe de pădure cu pudră de plante verzi, cum ar fi spirulina, sau alte verdețuri. Dacă aveți de ales între lapte de migdale și lapte de vacă, laptele de migdale este o opțiune mai bună.

5. Mergeți la o plimbare plăcută sau faceți orice alt exercițiu fizic care vă place. Este foarte important să fii activ. Exercițiile fizice ajută organismul să transporte produsele acide, astfel încât corpul să le poată elimina mai bine.

6. Respirați adânc. Alegeți un loc unde aerul este proaspăt, bogat în oxigen și mergeți acolo ori de câte ori puteți. În timp ce sunteți acolo, beți multă apă (și zilnic încercați să consumați cel puțin 2 L de apă) pentru a spăla sistemul de deșeuri.

7. Nu mâncați carne în fiecare zi. Dacă poți sări peste câteva zile fără să mănânci carne, va fi grozav, deoarece consumul de carne în fiecare zi lasă în urmă un reziduu acid. Găsești o mulțime de rețete vegane sau vegetariene. Alcalinizează-ți corpul!

Sponsored links

8. Sari peste desertul plin cu zahăr și evită să consumi sucuri din comerț. Zahărul este unul dintre cele mai proaste alimente acide pe care le consumăm și inamicul nostru. Dacă bei o singură cutie de suc, vei avea nevoie de mai mult de treizeci de pahare de apă neutră pentru a neutraliza aciditatea din corpul tău!

9. Adaugă mai multe legume în alimentația ta. Ai grijă, cartofii nu se pun. Cu toate acestea, cartofii dulci sunt o alegere bună, dar nu îi faceți cu unt, folosiți ulei de măsline și sare de Himalaya pentru copt. Ardeii, sparanghelul, dovleceii, vinetele și alte legume sunt, de asemenea, alegeri excelente.

10. Și nu în ultimul rând: adaugă mai mulți germeni de plante în dieta ta zilnică. Sunt extrem de alcalinizanți și bogați în nutrienți și enzime care stimulează energia.

Sponsored links