Combinați astfel bananele, mierea și apa, iar tusea și bronșita vor dispărea

Eliminarea tusei cronice și a bronșitei a fost întotdeauna o dificultate chiar și pentru medicina convențională. Ei bine, acum ai la îndemână o metodă naturală minunată de a scăpa de aceste probleme.

Sponsored links

Acest remediu natural conține unele dintre cele mai vechi și mai puternice ingrediente care calmează gâtul și plămânii și, de asemenea, vindecă tusea și bronșita!

Datorită proprietăților puternice ale mierii și bananelor, care sunt ingredientele cheie în această rețetă, puteți folosi acest remediu atât pentru copii, cât și pentru adulți și, de asemenea, vă puteți bucura și de aroma sa!

Orice, de la o durere în gât, tuse puternică și chiar probleme cu stomacul, poate fi tratat cu această băutură.

Iată cum se prepară:

Ingrediente:

Sponsored links

-400 ml apă clocotită
– Două banane coapte medii cu pete negre
– Două linguri de miere

Preparare:

În primul rând, curățați bananele și faceți-le piure folosind o lingură sau o furculiță. Nu folosiți tacâmuri din metal, deoarece bananele tind să oxideze la contactul cu metalul.

După piure ce le-ați transformat în piure, puneți bananele într-o oală și adăugați apă fiartă. Lăsați amestecul la infuzat timp de 30 de minute.

În sfârșit, când remediul este răcit, puteți adăuga mierea. Strecurați amestecul dacă îl preferați limpede. Este necesar să se adauge mierea ultima, astfel încât să nu-și piardă proprietățile benefice în apa clocotită.

Cum se ia remediul:

Bea 100 ml din această soluție de patru ori pe zi (nu mai mult de 400 ml pe zi).
Această cantitate este suficientă pentru o zi și puteți pregăti una proaspătă a doua zi dimineața.
Așteptați-vă să vedeți rezultate în 5 zile.

Sponsored links

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi!

Sponsored links