Cea mai puternică rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor! Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine:

Toți oamenii își doresc să fie sănătoși și să aibă prosperitate. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune cu care poți atrage prosperitatea în familia ta!

Tot ce ai de făcut este să îți găsești în fiecare zi timp pentru a rosti, cu glasul sau în minte, cea mai puternică rugăciune pentru prosperitate:

Sponsored links

„Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Tine Dumnezeu este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Îți mulțumesc din inimă pentru tot! AMIN!”

Și dacă vrei să ți se îndeplinească dorințele mult mai repede, atunci ai nevoie de o rugăciune specială și foarte puternică, ce trebuie rostită în fața unei icoane a Fecioarei Maria, de preferat cu o lumânare sfințită în mână, și să rostești următoarea rugăciune:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

Sponsored links

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După ce ai terminat de rostit această rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor, continuă cu „Tatăl nostru”, apoi cu rugăciunea:

„Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine!

Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre.

Amin.”

Sponsored links

Sponsored links