Bicarbonatul de sodiu oprește căderea părului și ajută la creșterea părului în cel mai scurt timp!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că bicarbonatul de sodiu este super versatil. Îl puteți folosi în curățarea casei, pentru a găti sau în tratamentele de înfrumusețare, sau chiar pentru a trata anumite probleme medicale. Dar te-ai gândit vreodată să-l pui în păr?

Sponsored links

Bicarbonatul de sodiu are câteva beneficii uimitoare pentru părul tău! Îl poți folosi în locul șamponului tău obișnuit pentru a-ți da un impuls părului. Este un produs sigur și accesibil, care curăță în mod natural și lasă părul sănătos. Dacă ești sceptic, verifică câteva dintre beneficiile utilizării bicarbonatului de sodiu pe păr!

Sodium-bicarbonate-baking-soda

 

1. Bicarbonatul de sodiu elimină reziduurile de produse cosmetice

Bicarbonatul de sodiu va ajuta la eliminarea oricărui reziduu rămas din produsele dumneavoastră pentru păr. Resturile de șampon, balsam sau fixativ de păr vă pot îngreuna părul și îl pot face gras. Bicarbonatul de sodiu este remediul perfect pentru a vă asigura că părul este cu adevărat curat.

Sponsored links

2. Bicarbonatul de sodiu elimină clorul

Dacă înotați frecvent, probabil știți că clorul vă poate deteriora părul. Îți poate schimba chiar și culoarea părului! Bicarbonatul de sodiu ajută la eliminarea clorului din păr și scalp, protejându-l împotriva daunelor.

3. Bicarbonatul de sodiu ajută la creșterea părului

Când părul este îngreunat cu reziduuri sau substanțe chimice, acestea pot împiedica creșterea părului. Bicarbonatul de sodiu poate curăța părul mai bine decât șamponul! Utilizarea bicarbonatului de sodiu pentru a scăpa de orice murdărie suplimentară poate ajuta părul să crească lung și puternic!

Iată cum să utilizați șamponul cu bicarbonat de sodiu pentru a vă curăța scalpul și părul:

shutterstock_258564728-e1478539832617

Amestecați bicarbonatul de sodiu și apă într-o proporție de 1 până la 3 într-o sticlă mică. Cu cât ai mai mult păr, cu atât vei avea nevoie de mai mult. Pentru părul până la umeri, folosiți 1 lingură de bicarbonat de sodiu și 6 linguri de apă.

Puteți folosi bicarbonat de sodiu pe părul uscat sau îl puteți folosi atunci când părul este ud. Aplicați amestecul începând de la rădăcini și întindeți-l până la vârfuri.
Lăsați amestecul să stea câteva minute și să acționeze, apoi spălați-l cu apă caldă.
Clătește-ți părul cu un amestec de oțet de mere și apă. Raportul ar trebui să fie de 1 la 4. Dacă doriți, adăugați câteva picături de ulei esențial.

Sponsored links

Pentru a aplica amestecul de oțet de mere, înclinați capul înapoi pentru a evita intrarea în ochi a oțetului de mere.
Bicarbonatul de sodiu este accesibil, sigur și fără substanțe chimice. Este scrubul perfect pentru a-ți revitaliza părul, mai ales când arată puțin moale sau se simte gras.

Sponsored links