Află ce dezvăluie stilul tău de sărut despre relația ta

Sărutul este un act romantic și extrem de plăcut și are un rol important în menținerea unei legături puternice de iubire între cei doi parteneri. Există numeroase moduri de a-ți săruta partenerul, care spun multe despre tine și relația pe care o ai cu partenerul tău.

Sponsored links

Sărutul blând poate spune: ”mă simt bine cu tine”. Pe când un sărut franțuzesc spune:”simt că nu mă pot sătura de tine și de iubirea ta.” Astfel, modul în care îți săruți partenerul poate dezvălui enorm de multe lucruri pe cae nu le știai despre relația  voastră.

Noi am găsit 7 stiluri de a săruta și îți vom spune ce anume indică ele despre relația pe care o ai cu partenerul tău.

Sărutul blând

Acest mod de a săruta este unul delicat, în care partenerii își ating foarte ușor buzele. Tipul acesta de sărut arată că ești foarte apropiat de partenerul tău, că vă iubiți mult și că relația voastră este una deosebit de frumoasă. Dacă săruți des în acest fel, înseamnă că ești genul de persoană căreia îi place să își provoace partenerul cu săruturi tandre, și dorești mai multă intimitate fizică cu el.

Sponsored links

 

Sărutul pe obraz

Atunci când îi oferi partenerului tău săruturi pe obraz, înseamnă că relația voastră este una frumoasă, bazată pe iubire și foarte multă grjiă și respect. Acest mod de a-ți săruta partenerul, înseamnă că te simți bine în relația pe care o ai cu el și că îți place mult să fii în compania lui. Acet tip de sărut ar mai putea însemna și faptul că la baza relației voastre de iubire stă prietenia, ceea ce este deosebit de important pentru orice relația. Dacă fundația unei relații este prietenia, se poate construi o relație de dragoste minunată.

Sărutul Omul Păianjen

Acest tip de sărut este faimos deoarece a fost văzut și în filmul Spider men, în care actorii principali s-au sărutat foarte pasional în acest mod. Acest tip de sărut nu este foarte practic, dar dacă totuși îți săruți astfel partenerul înseamnă că ești o persoană care caută să aducă mereu ceva nou în relația sa pentru ca aceasta să nu devină niciodată plictisitoare.

Sărutul îngerului

Sponsored links

Dacă îți place să îți săruți ușor partenerul pe obraz, sus, aproape de pleoapă, poți spune că îți place sărutul îngerului. Acest tip de sărut arată că îți iubești enorm de mult partenerul, și vrei să îi oferi acestuia sentimentul de iubire și prețuire. Când săruți astfel, partenerul tău se simte iubit, protejat și prețuit. Dacă ești genul de persoană care iubește acest tip de sărut, înseamnă că îți iubești mult jumătatea și că ai face orice pentru a o ști mereu bine, iubită și protejată.

 

Sărutul ciugulit

Acest mod de a săruta se realizează rapid printr-o atingere scurtă a buzelor. Deși este un tip de sărut simplu și nu foarte romantic, este extrem de plăcut atunci când este folosit de căte parteneri pentru a-și lua rămas bun. Dacă  tu și partenerul tău sunteți la început de relație și practicați acest mod de a săruta, înseamnă că încă explorați chimia dintre voi. Dar dacă relația voastră este foarte avansată și totuși vă sărutați doar în acest mod, acest lucru poate sugera că ar trebui să ai mai multă grijă, deoarece s-a instalat monotonia. Este necesar să vii cu noutăți, pentru a menține relația dintre voi vie mereu.

 

Sponsored links

Sărutul cu gura închisă

Acest tip de sărut, cu gura închisă, sugerează faptul că relația ta trece prin unele momente dificile. Fie nu te simți în totalitate confortabil în preajma partenerului tău, fie el nu este ceea ce-ți dorești și din această cauză ridici o barieră emoțională. Dacă nu ești sigură de această relație, trebuie să vorbești cu partenerul tău, să îi spui ceea ce simți, poate astfel puteți regla lucrurile.

 

Sărutul franțuzesc

Cel mai minunat sărut, sărutul franțuzesc! Acest tip de sărut arată că relația voastră merge ca pe roate. Romantism, senzualitate, iubire, pasiune, relația voastră le are pe toate.

Sponsored links

Dacă obișnuiești să săruți astfel, înseamnă că ești un romantic incurabil. Îți place mult iubirea și ești foarte apropiat de partenerul tău. Acest tip de sărut, crează o legătură puternice între tine și partenerul tău

Tu ce stil de sărut preferi? Care ți se pare cel mai deosebit?

Sponsored links