6 Gesturi care arată că un bărbat este îndrăgostit de tine și 6 gesturi care arată că te folosește

Multe femei, în special fetele tinere, se simt adesea nesigure în relațiile pe care le au cu partenerul lor. Ei bine, uneori, cele mai rele așteptări ale noastre sunt justificabile, dar poate fi ușor să ne îndoim de sentimentele partenerului nostru din cauza propriilor nesiguranțe sau a unei relații anterioare care nu a mers așa cum ne-am dorit. Din fericire, există mai multe semne care te pot ajuta să înțelegi dacă partenerul tău te iubește cu adevărat sau dacă doar te folosește.

Sponsored links

Noi înțelegem cât de confuze pot fi relațiile, așa că dorim să facem puțină lumină asupra modului de a determina care sunt adevăratele intențiile ale partenerului tău.

1

Te iubește: Te privește ori de câte ori are ocazia

2

Bărbatul care este cu adevărat îndrăgostit de tine, nu va putea să-și ia ochii de la tine. Mulți bărbați au această privire specială atunci când își iubesc cu adevărat partenera. Dacă observi că te urmărește cu mirare și entuziasm când faci lucruri simple, cum ar fi să gătești cina sau atunci când îți pui haina, cu siguranță este îndrăgostit de tine.

Sponsored links

Te folosește: Nu te face să te simți specială

3

Dacă în relația cu partenerul tău te simți ca și cum ai fi o femeie oarecare, sau doar ca una dintre amicele lui, ei bine, acest lucru ar trebui să te pună pe gânduri. Dacă te compară  constant cu alți oameni, sau cu alte femei, sau dacă nu-ți arată deloc afecțiune, cu siguranță partenerul tău nu te iubește. Și dacă simți că ești doar o simplă femeie pentru el, probabil că nu-i pasă suficient de mult de tine încât să te aprecieze și să te facă să te simți specială.

Te iubește: Nu se sperie nici măcar atunci când te aștepți să o facă

4

Cu toții avem probleme, griji, temeri și este normal ca pe unii oameni să îi sperie și să îi îndepărteze problemele tale. Dar dacă partenerul tău știe multe despre trecutul tău, inclusiv despre momentele de care nu ești foarte mândră și este încă cu tine, este mai interesat de tine decât crezi. Acceptarea tuturor părților unei persoane, și nu doar a celor plăcute, este un semn al unei relații mature și al iubirii.

Te folosește: te simți în mod constant vinovată

5

Ai impresia că orice ai face nu este bine și nu îl mulțumește, începând de la rezolvarea problemelor de la locul de muncă, până la alegerea hranei pentru pisica ta la supermarket. Dacă simți în mod constant că, indiferent de ceea ce faci, nu ești suficient de bună pentru el și ai fi putut să faci mai bine, este timpul să fugi de relația cu acest partener. Nu este nimic rău în a încerca să-ți ajuți partenerul să devină o persoană mai bună, dar aceste schimbări ar trebui impuse prin iubire și grijă, nu făcându-te să te simți vinovată.

Sponsored links

Te iubește: este mai atent la modul în care comportamentul lui te poate afecta

6

Cu toții avem tiparele noastre de comportament și nu înțelegem întotdeauna pe deplin cum îi afectează pe alții. Dacă observi că partenerul tău devine mai conștient de sine și încearcă să se comporte astfel încât să nu fii rănită sau dezamăgită, acesta este un semn bun. Dar reține că, dacă ești îngrijorată de ceva sau vrei ca el să acționeze diferit, este mai bine să ai o conversație și să nu te aștepți să înțeleagă singur. Bărbatul tău nu îți poate citi mereu gândurile, corect?

Te folosește: El dispare chiar atunci când ai mai mare nevoie de el

7

Îți faci planuri împreună cu el, dar el se scuză și se sustrage în ultimul moment. Sau îți răspunde la mesaje sau la apelurile telefonice mult prea târziu. Da, partenerul tău poate fi ocupat din când în când, dar persoana care te apreciază și te iubește cu adevărat va găsi un moment pentru a-ți răspunde la mesaj sau la apel. Dacă simți că nu te caută și nu vrea să petreacă mult timp cu tine, probabil că stă cu tine doar atunci când îi este convenabil și în funcție de programul lui. E clar că te folosește.

Te iubește: El observă acele mici detalii care te fac fericită.

8

Sponsored links

Cu toții iubim gesturile mărețe, dar lucrurile mărunte sunt cele care contează cel mai mult. De exemplu, își amintește de aroma ta preferată de înghețată, de o emisiune TV stupidă la care te uiți când ești tristă sau de numele primului tău animal de companie. Aceste lucruri arată că îi pasă suficient de mult de mult de tine. Dacă știe că o plimbare în parc te face fericită, va face tot posibilul să găsească timp liber pentru a te duce în parc și a te vedea fericită.

Te folosește: nu este niciodată pregătit să facă compromisuri.

9

A face compromisuri poate fi dificil, mai ales dacă relația ta este nouă, dar este scopul pe care ar trebui să ne concentrăm cu toții. Partenerul tău ar trebui să îți respecte părerea și să fie gata să găsească un punct comun, astfel încât să fiți fericiți amândoi. Dacă nu vrea să renunțe la „dreptul” său de a decide totul, probabil că este timpul să ieși din această relație atât de controlată.

Te iubește: El se deschide față de tine și se așteaptă să faci și tu la fel.

10

Cu toții ne simțim vulnerabili în relațiile noastre, dar este dificil să construiești una puternică fără a-ți împărtăși gândurile și sentimentele. Dacă partenerul tău este gata să depășească teama de respingere și să fie deschis cu tine cu privire la temerile și problemele sale, are încredere în tine și poate vedea un viitor cu tine. Și asta funcționează în ambele sensuri: el este interesat să te cunoască pe tine exact așa cum ești, nu doar armura drăguță pe care poate ai pus-o în prezent.

Sponsored links

Te folosește: te manipulează emoțional.

11

El îți cunoaște punctele forte și punctele slabe și încearcă să te manipuleze pentru a face lucrurile pe care le dorește. Acest tip de relație este inacceptabil indiferent de situație. Dacă observi că te simți în mod constant vinovată sau că emoțiile partenerului tău le domină pe ale tale, probabil că este timpul să faci un pas înapoi și să evaluezi ce se întâmplă. Cu siguranță partenerul tău nu te iubește, ci se folosește de tine.

Te iubește: este gata să vorbească despre probleme.

12

Deși o cantitate sănătoasă de emoție poate fi de fapt benefică pentru rezolvarea conflictelor și pentru a-ți menține partenerul fericit, țipatul nu va rezolva problema. După ce amândoi ați terminat de ținut supărarea, partenerul tău ar trebui să fie pregătit să poarte o conversație pentru a discuta lucrurile. Comunicarea este cheia unei relații puternice, iar un partener care te iubește ar trebui să fie capabil să-și lase egoul deoparte și să recunoască când a greșit. Dacă vezi că partenerul tău încearcă să lămurească lucrurile după o ceartă, e clar că te iubește și că își dorește ca în relația voastră să fie din nou pace și armonie.

Te folosește: te provoacă să faci scene publice sau tace zile întregi.

13

Sponsored links

Înțelegem că lucrurile pot deveni prea aprinse uneori, dar un bărbat care te iubește niciodată nu te-ar umili public făcând o scenă și nu te-ar supăra tăcând zile întregi. Aceste comportamente pot fi un semn de manipulare emoțională, o incapacitate de a-și controla emoțiile sau chiar o formă de „pedeapsă” pentru lucrurile pe care le-ai greșit. Un bărbat care te iubește cu adevărat nu te-ar răni niciodată, așa că dacă aceasta nu este atitudinea pe care ți-o dorești de la partenerul tău, ar fi bine să fugi de această relație.

Te-ai aflat vreodată într-o situație în care te-ai simțit ca și cum ai fost folosit de partenerul tău? Care au fost semnele? Spune-ne în comentarii!

Sponsored links