5 Moduri simple de a-ți ajuta corpul să se vindece singur!

Puține lucruri dezvăluie puterea minții umane mai mult decât efectul placebo. Mai simplu spus, o pastilă sau un tratament nefuncțional poate avea un efect puternic asupra tuturor, de la depresie și durere până la tulburări de somn. Depinde în mare măsură de percepția pacientului.

Sponsored links

Și funcționează chiar și atunci când știi că iei un placebo.

Deci, ce se întâmplă cu adevărat atunci când experimentăm schimbări datorate unui placebo?

Dacă ți-aș spune că tu ești placebo?

Ar putea să fie adevărat? Ai putea să-ți ajuți corpul să lupte cu bolile pur și simplu acceptând să cooperezi cu el prin meditație?

Dr. Joe Dispenza a lansat o carte numită You Are The Placebo: Making Your Mind Matter, care cu siguranță sugerează acest lucru.

Sponsored links

1

După cum scrie dr. Lissa Rankin, acest lucru este în contradicție directă cu pregătirea pe care o primesc majoritatea medicilor, ceea ce îi face să creadă că vă cunosc corpul mai mult decât dumneavoastră. Dar Dr. Rankin crede cu tărie în ideea că mintea poate fi la fel de puternică ca medicina. Ea crede că organismul este un organism de auto-vindecare care funcționează cel mai bine atunci când stresul este scăzut.

De aceea, activități precum meditația par să culeagă beneficii fizice și mentale atât de incredibile.

Potrivit doctorului Rankin, creierul nostru nu poate face diferența dintre a fi urmărit de un tigru sau pur și simplu de a a ne gândi: „Nimeni nu mă iubește” sau „Nu mă voi face niciodată bine”. Ca atare, declanșează un răspuns de luptă sau de fugă în corpul tău, care practic îți fură energia de autovindecare.

Și aceasta este o mare parte din motivul pentru care oamenii culeg beneficii atât de incredibile fizice și mentale din yoga și meditație. Este o mare parte din motivul pentru care yoga îți influențează ADN-ul.

2

Sponsored links

Zâmbesc chiar și când scriu asta pentru că este un adevăr incredibil de puternic care are potențialul de a schimba vieți.

Nu este neapărat despre refuzul de a lua medicamente convenționale și concentrarea doar pe meditație. Este vorba de a face alegeri înțelepte cu privire la medicamentele pe care le luați și de a combina puterea medicinei moderne și alternative cu convingerea că vă puteți îmbunătăți și că vă veți face mai bine.

Poți fi neîncrezător și negativ în timp ce iei chiar și cele mai puternice medicamente și s-ar putea să funcționeze sau ar putea eșua lamentabil. Îți asumi șansele. Dar imaginează-ți cât de puternică poate fi medicina când ești pozitiv.

Doar imaginați-vă cât de multă influență pozitivă puteți avea asupra prietenilor și membrilor familiei dvs. atunci când vă văd zâmbind și fiind pozitiv în fața unei afecțiuni debilitante.

Pași pentru a activa mecanismele de auto-reparare ale corpului

Cartea Dr. Rankin Mind Over Medicine: Scientific Proof That You Can Heal Yourself enumeră următorii pași dovediți științific care pot ajuta la o mai mare recuperare de sine.

Sponsored links

#1. Crede în tine.

3

În primul rând, crede în tine și în puterea minții tale. Boala pe care o ai nu este incurabilă decât dacă crezi că este. S-a dovedit că medicii s-au înșelat de nenumărate ori când le-au spus pacienților că nu vor mai merge niciodată sau că nu vor mai face niciodată un anumit lucru. Un diagnostic nu trebuie să fie prognosticul final.

#2. Găsiți un sprijin bun.

4

Trebuie să te înconjori de oameni pozitivi care cred, de asemenea, în puterea ta de a te vindeca.

#3. Ascultă-ți corpul.

5

Sponsored links

Corpul tău este treaba ta. Fii atent la intuiție și ține cont de senzațiile din corpul tău.

#4. Renunță la atașamentul tău față de un anumit rezultat.

6

Rezultatul nu ar trebui să fie concentrarea dvs. Accentul ar trebui să fie asigurarea faptului că îi oferi corpului tău tot sprijinul și dragostea de care are nevoie pentru a lupta pentru tine.

Boala vă poate învăța lecții valoroase. Încercați să învățați cât de mult puteți de la ea și faceți schimbări în viața voastră care să facă ca starea dumneavoastră să se îmbunătățească. Nu uita că o alimentație corespunzătoare și multă pace și liniște în minte, împeună cu gânduri pozitive, cum ar fi mă voi vindeca, corpul meu este inteligent și va căuta metode să se autorepare, sunt cheia spre vindecare. Multă sănătate!

Vă invit să urmăriți și acest clip genial! Cele 5 legi biologice ale naturii!

Sponsored links

Sponsored links