4 Reguli esențiale pe care nu ar trebui să le încalci niciodată într-o relație

Viața ar fi mult mai frumoasă și lipsită de probleme dacă am avea o foaie cu răspunsurile la toate situațiile dificile prin care trecem.

Sponsored links

Noi am strâns câteva secrete despre cum să faci ca relația ta să fie una armonioasă și de lungă durată.

Iată care sunt cele 4 reguli esențiale de care trebuie să ții întotdeauna cont:

4. Nu poți face pe cineva să te iubească

4

Oamenii nu sunt obligați să răspundă la dragostecu dragoste. Cu greu ai putea iubi pe cineva care este îndrăgostit de tine dacă nu-ți place, nu-i așa?

Trebuie să tratăm sentimentele și alegerile celorlalți cu respect. Te poți îmbunătăți și poți deveni mai bun. Atunci persoana a cărei dragoste încerci să o câștigi va decide singură dacă ești demn de sentimentele sale. Așadar, nu uita niciodată că dragoste cu sila nu există.

Sponsored links

3. Dacă ești cu adevărat iubit, vei simți asta

3

Fiecare om are acest mecanism care îl ajută să simtă atunci când este iubit, urât, neplăcut, invidiat și așa mai departe. Cu siguranță vei cu ușurință când cineva te iubește.o Acea persoană va petrece mult timp cu tine, te respectă și îi pasă de sentimentele tale – indiferent ce s-ar întâmpla.

Dar dacă partenerului tău pare să-i lipsească mereu timpul pentru tine, este un motiv pentru a arunca o privire sobră asupra situației și a nu mai găsi scuze pentru el. Dacă găsește mereu motiv de ceartă, dacă nu îi convine nimic din ceea ce faci, poți fi sigură că te afli într-o relație toxică și ar trebui să ieși din ea cât mai curând, deoarece astfel de relații îți pot lua iubirea de sine și toată încrederea pe cae o aveai în tine.

2. Trebuie să te iubești mai întâi pe tine pentru a putea iubi pe altcineva

2

A te iubi pe tine însuți nu înseamnă egoism sau a-ți pune coroana pe propriul cap: este respect pentru dorințele și sentimentele tale. Înseamnă că nu te vei trăda niciodată pentru altcineva. Să te iubești pe tine însuți îți permite să acționezi cu demnitate în orice situație.

Dacă știi să te iubești pe tine însuți, vei trata și ceilalți oameni cu dragoste și respect și nu-ți vei face niciodată partenerul să facă ceva împotriva voinței sale. Adevărata putere vine din iubirea și respectul pe care îl ai față de tine în pimul rând.

Sponsored links

Multe relații se distramă astăzi deoarece în general unul din parteneri simte că nu primește suficientă atenție și că nu este iubit. Aici greșesc multe femei, se așteaptă ca partenerul lor să le facă mereu fericite, și rămân dezamăgite când se întâmplă pe dos.

Ei bine, ce trebuie să faci, descoperă-ți pasiuni, îngrijește-ți mai mult fizicul, citește, fă plimbări in parc, cumpără-ți o geantă, o pereche de pantofi, fii independentă, petrece timp cu prietenele, găsește-ți un job care să-ți aducă satisfacție și împlinire. Nu mai aștepta ca partenerul să te facă fericită, fă tu asta pentru tine. Fii bine cu tine!

1. Nu forța pe cineva care nu mai este îndrăgostit de tine să-ți rămână alături

1

Aceasta este o greșeală destul de frecventă. Oricât de crud ar suna, nimeni nu este obligat să te iubească pentru totdeauna, indiferent dacă le-ai dat 3 copii sau le-ai construit un palat cu diamante.

Și dacă s-a întâmplat să treacă sentimentele, gândiți-vă la ce este mai bine: să puneți capăt vechii povești și să începeți una nouă sau să vă impuneți cuiva, împovărându-l și fiind pentru el precum un sac de cartofi? Sperăm că nu vrei să fii sacul cu cartofi.

Sponsored links

Atunci când o relație s-a consumat, cei doi parteneri ajung să se certe și să se rănească verbal constant. Pur și simplu nu mai există liniște în acea relație. Ei bine, acela este momentul în care trebuie să pui punct. Chiar dacă te doare, chiar dacă regreți, e mai bine să păstrezi o amintire frumoasă, decât să te agăți de o iubire ce îți face mai mult rău decât bine.  Învață-ți lecțiile, mulțumește pentru tot ceea ce te-a învățat acea relație și mergi mai departe. Călătoria ta nu se încheie aici!

Sponsored links