4 Ceaiuri pe care să le bei înainte de culcare – Îți curăță ficatul și te ajută să slăbești

Ficatul tău are nevoie de detoxifiere și întinerire în fiecare zi.
Cu probleme de sănătate recurente, cum ar fi obezitatea și tot felul de toxine din jurul nostru, devine absolut necesar să ne protejăm ficatul.

Sponsored links

Poluarea aerului, alimentele contaminate și apa murdară contribuie la transformarea ficatului nostru într-un coș de gunoi. Poate că nu putem schimba mediul în care trăim, dar putem cu siguranță să ne curățăm ficatul singuri cu anumite remedii.

Pe de altă parte, mulți oameni din întreaga lume trăiesc cu afecțiuni care afectează ficatul, cum ar fi diabetul, problemele cardiace, bolile de rinichi și ciroza.

Și, dacă aveți un consum considerabil de alcool, niveluri ridicate de zahăr din sânge, obezitate, hipertensiune arterială sau niveluri crescute de colesterol, este foarte important să faceți unul dintre primii pași – mergeți spre o detoxifiere a ficatului și reparați funcțiile ficatului. Ficatul se poate curăța și ajuta în multe moduri – medicamente, terapie nutrițională, imunoterapie, schimbarea stilului de viață.

Dar poți alege un mod natural de curățare a ficatului- o terapie naturală alternativă dovedită pentru îmbunătățirea și protejarea sănătății ficatului tău.

Sponsored links

Așadar, fă-ți unul dintre aceste ceaiuri pentru curățarea ficatului și mulțumește-ți mai târziu! Toate aceste ceaiuri vor calma sistemele de livrare a acelor nutrienți vitali. Doar asigurați-vă că îl beți cald. Mereu!

Corpul tău însuși este un campion de detoxifiere. Tot ce trebuie să faceți este să vă susțineți corpul cu nutrienți care îl ajută să îndeplinească munca naturală de eliminare a deșeurilor inutile. Și, cel mai bine se întâmplă acest lucru atunci când dormim. Acesta este momentul în care corpul tău începe să-și reconstruiască și să-și regenereze țesuturile. Deci, fiecare ceai pentru funcția hepatică trebuie consumat înainte de culcare.

Luați o ceașcă din oricare dintre aceste cele mai bune ceaiuri pentru ficat.

Așadar, după o zi în care ai mâncat tot felul de alimente nesănătoase, ai nevoie de o băutură puternică de detoxifiere la sfârșitul zilei pentru a-ți întineri organele și a pierde în greutate.

 

Ceai de mușețel

Sponsored links

Acesta este unul dintre cele mai bune ceaiuri pentru curățarea ficatului și unul dintre preferatele noastre. Deoarece mușețelul are o acțiune calmantă asupra organismului, calmează organele și ne ajută să adormim.

Prin urmare, este o ceașcă perfectă de băutură caldă de noapte, fără cofeină. Conține sesquiterpenă lactonă care ajută ficatul să-și elibereze căile de detoxifiere. Iar proprietățile antiinflamatorii ale plantei permit organismului să se ocupe eficient de buna funcționare a procesului de detoxifiere.

Ceai de mentă

Ceaiul de mentă ajută la procesul digestiv datorită cantităților mari de ulei esențial, cum ar fi mentolul și mentona. Ficatul este un organ important din organism care ajută la funcțiile digestive și de detoxifiere ale organismului.

Deci, menta învinge stagnarea alimentelor, care este un simptom comun al supraalimentării care duce la tulburări de somn. Și, așa cum v-am spus, somnul este important pentru ca orice organ să funcționeze corect. Fără să-ți forțezi corpul prea tare, poți face schimbări sănătoase prin simpla integrare a celui mai bun ceai pentru detoxifierea ficatului.

Sponsored links

Ceai de ghimbir și lămâie

Timp de secole, ghimbirul și lămâia combinate au fost rețeta perfectă pentru pierderea în greutate. Și, asta nu este tot! Datorită vitaminei C și antioxidanților care sunt prezenți în acest ceai din plante, funcționează bine în eliminarea toxinelor și îmbunătățirea metabolismului organismului.

De asemenea, ajută la reducerea grăsimii abdominale.

Ceai de turmeric

Turmericul a fost și va rămâne întotdeauna planta vedetă atunci când vine vorba de orice fel de detoxifiere sau de reparare a celulelor hepatice. Ingredientul său activ important, curcumina, ajută enzimele care elimină toxinele și conține antioxidanți care repară celulele hepatice.

Sponsored links

Ajută, de asemenea, ficatul la detoxifierea metalelor, stimulând în același timp producția de bilă.

În concluzie, toate aceste plante au fost asociate de mult timp cu îmbunătățirea sănătății ficatului și sunt o alegere populară în întreaga lume pentru cei cu afecțiuni hepatice, precum și pentru cei care doresc să-și susțină sănătatea ficatului și să slăbească.

Sponsored links