11 Trucuri militare care vă pot face viața mai ușoară

Noi considerăm că oamenii care își servesc țara ar trebui să fie foarte apreciați pentru tot ceea ce fac. Ei au și câteva trucuri pe care le aplică des și care le fac viața mai ușoară. Noi am întocmit o listă cu cele mai utili trucuri pe care le au ei.

Sponsored links

1. Nu doar economie la apă 

Urinatul sub duș ar putea fi un subiect controversat. Nu mulți vorbesc despre acest lucru dar, conform comunității medicale, previne și vindecă afecțiunea numită piciorul atletului.

2. Bandă adezivă pentru călcâie

Încălțările militare sunt adesea incomode, așa că acest truc a fost creat pentru a ajuta la evitareaapariției bășicilor sau a rănirii. Dacă alergați pe distanțe lungi pentru perioade lungi de timp – puteți face același lucru. Puneți niște bandă adezivă peste zonele de pe picioare care se freacă cel mai mult de pantof. De asemenea, puteți pune un plasture dedesubt.

3. Faceți noduri

Pentru ca șireturile pantofilor să nu se dezlege pentru perioade lungi de timp, faceți câteva noduri de-a lungul șiretului – în centru – pentru ca acesta să nu se miște și mai aproape de capete.

4. Absorbantele îți pot salva viața în cazul unei tăieturi

În caz de urgență, puteți folosi absorbante pentru femei pentru a preveni sângerarea unei persoane, în cazul în care aceasta este rănită. Puneți un absorbant peste rană și legați-l cu bandă adezivă. De asemenea, puteți pune absorbante în pantofi pentru a face tălpile mai calde și pentru a absorbi transpirația.

5. Pudrați cu zahăr

Știați că pudrarea rănilor cu zahăr poate împiedica înmulțirea bacteriilor? Bacteriile nu pot supraviețui într-un conținut ridicat de zahăr, așa că puteți acoperi rana cu pastă de zahăr sau zahăr simplu. Acoperiți-o până când se poate acorda un prim ajutor mai serios.

6. Nu doar pentru alergare

Colanții de alergare nu sunt doar pentru alergare și nu sunt doar un articol vestimentar la modă – îi poți lua sub aproape orice tip de pantaloni fără ca aceștia să fie vizibili și îți vor ține de cald atunci când sunt temperaturi foarte scăzute.

7. Pantofi care strălucesc precum diamant

Există un truc foarte special, când vine vorba de acei pantofi strălucitori de soldat. Luați o cantitate generoasă de cremă de lustruire a pantofilor și aplicați-o pe pantofi sau cizme și lăsați-o să stea timp de 10-15 minute. Apoi treceți peste locul acoperit cu o brichetă, o flacără sau un pistol termic și urmăriți cum devin strălucitori. Pentru un retuș final, utilizați un prosop sau o cârpă curată, ușor umedă și lustruiți suprafața.

8. Truc militar

Acum, nu ți-am recomanda să apelezila acest truc în ziua nunții tale, dar dacă cămașa ta este ușor largă sau dacă ai slăbit recent și nu ai reușit să-ți schimbi garderoba – folosește tehnica militară de pliere și îndoire pentru a face cămașa să pară că ți se potrivește mult mai bine.

9. Aprinderea focului

Cu toții am cumpărat acele aprinzătoare scumpe pentru camping sau doar pentru a aprinde focul la grătar. Economisiți mulți bani aplicând vaselină pe o bucată de vată de bumbac și pe care o puteți folosiți ca o modalitate fezabilă de a aprinde focul.

10. Cum să scapi de cineva care te urmărește

Dacă, în orice circumstanțe, credeți că sunteți urmărit în timp ce mergeți cu mașina – faceți 4 ture consecutive la rând. Dacă încă puteți vedea urmăritorul, apelați la 112 sau conduceți imediat până la cea mai apropiată secție de poliție.

Sponsored links

11. Arta de a face patul

Pentru a vă face patul să arate frumos și să fie bine făcut, asigurați-vă că utilizați acest truc militar. Îndoiți partea laterală a cearceafului și ascundeți-o. Apoi îndoiți partea de bază a cearceafului, făcând un unghi drept pe lateral și ascunde–o și ea. Acesta va menține cearceaful la locul său și va arăta îngrijit.

Care dintre aceste trucuri ți s-au părut interesante și bune de încercat în viața ta non-militară?