10 Motive care determină o femeie să părăsească bărbatul pe care îl iubește

Dacă o femeie este îndrăgostită, poate părea că ar da totul într-o relație. Dar există o limită la orice și atunci când anumite granițe vor fi depășite, ea va părăsi chiar și acel bărbat de vis fără să se gândească de două ori.

Sponsored links

Noi am găsit 10 greșeli pe care le fac bărbații care pot face rapid o relație să se înrăutățească.

Nu vrea să condimenteze lucrurile

1

Nu este vorba despre faptul că femeia dorește ca relația ei romantică să fie o plimbare cu un rollercoaster, totuși, este vital să lași loc pentru lucruri noi. Dacă un bărbat insistă să meargă la același restaurant în fiecare zi sau dorește să călătorească în același loc în fiecare vacanță pentru că nu vrea să iasă din zona de confort, partenera sa se va plictisi cu siguranță în curând.

El te acuză că ai așteptări „înalte”

2

Sponsored links

Când o femeie se gândește să se despartă de partenerul ei, cel mai probabil, până în acel moment, a făcut multe încercări de a salva această relație. Dar dacă partenerul ei refuză să discute despre lucruri care o îngrijorează și, în același timp, continuă să se plângă de cerințele ei nerealiste, ea va rămâne fără îndoială că este timpul să întrerupă lucrurile.

Nu te lasă să ieși cu prietenii

3

E trist când partenerul tău te lasă baltă într-un weekend, spunându-ți că are alte treburi, stă până târziu la muncă – ignorându-ți apelurile sau îți întrerupe programul în orice alt mod. Dacă s-a obișnuit să-ți anuleze întâlnirile și, în schimb, petrece timp cu prietenii lui, o femeie va începe să înțeleagă că acesta este un semnal că are o importanță mică în viața lui – nu va dura prea mult până când ea va pleca pentru totdeauna.

Ascunde tot timpul ceva

4

„Dacă se comportă de parcă ar avea ceva de ascuns, cu siguranță înșală.” Chiar dacă nu face asta, este ceea ce îți vine prima dată în minte dacă un partener evită să trimită mesaje atunci când este lângă tine, vorbește în detalii vagi despre planurile sale sau se pune în defensivă când este întrebat despre unde a fost. Lipsa de onestitate și deschidere va face orice femeie să-și dorească să caute o altă relație, mai stabilă.

Nu este niciodată acolo când ai nevoie de el

5

Sponsored links

Acest lucru nu înseamnă neapărat că un bărbat este în afara orașului sau se întâlnește cu prietenii – el poate sta în fața iubitei lui, dar totuși să nu fie prezent atunci când ea vrea să vorbească despre lucruri care contează pentru ea sau o deranjează. Când un partener se preface doar că ascultă, o femeie poate simți asta și va înțelege că nu este apreciată și că nu înseamnă prea mult pentru patenerul ei. Cine își dorește o astfel de relație?

Te face să te simți ca și cum ai fi mama lui

6

Un bărbat-copil nu duce la bun sfârșit planurile, nu vrea niciodată să aibă conversații cu adulții și își învinovățește partenerul pentru că este un cicălitor. În acest tip de relație, orice femeie se va sătura în curând să încerce să-i ia responsabilitatea de pe umeri și să-i facă  pe plac și va dori să înceapă să caute un bărbat matur.

El ignoră opiniile tale

7

Atunci când este nevoie de a lua decizii care vor avea un mare impact asupra ambelor persoane din relație, o femeie se așteaptă ca opinia ei să fie luată în considerare. Dacă un bărbat crede că dorințele și nevoile ei nu contează și se concentrează doar pe el însuși, ea o va lua drept un semn de alarmă și va înțelege că nu vrea ca părerea ei nu contează și nu o respectă.

Sponsored links

Își pune cariera pe primul loc

8

Este în regulă când o persoană are vise mari de realizat, dar când ești într-o relație, chiar și în ciuda programului tău încărcat, este important să-ți aloci ceva timp pentru a te concentra asupra partenerului tău și a-i arăta că este o prioritate pentru tine. Dacă un bărbat este întotdeauna prea ocupat pentru a petrece timp cu partenera sa, ea va dori să-l părăsească definitiv.

Te compară cu alte femei

9

Poate fi una dintre fostele lui, colega sau mama lui. În orice caz, o comparație constantă a iubitei cu altă femeie este o greșeală foarte periculoasă care poate distruge instantaneu o relație. O face pe femeie să se simtă îngrozitor, îi afectează negativ stima de sine și, cel mai probabil, se va ajunge la despărțire.

Te face să te întrebi dacă măcar îi pasă

10

Sponsored links

Aprecierea este importantă pentru o relație sănătoasă și, apropo, înseamnă să apreciezi un partener chiar și pentru lucrurile mărunte pe care le face. Dacă, în loc să-i arate cât de importantă este femeia lui pentru el, un bărbat o consideră normală și nu vrea să depună niciun efort în relație, aceasta nu se va simți niciodată confortabil în preajma lui.

Ai fost vreodată în oricare dintre aceste situații, ce ai făcut pentru a-ți salva relația? Spune-ne în comentarii!

Sponsored links