10 băuturi de seară care ard grăsimea de pe burtă

Bea aceste băuturi răcoritoare și arde grăsimea de pe burtă noaptea!

Grăsimea de pe burtă este ceva ce nimeni nu și-a dorit, dar, deși pare neatractivă, grăsimea de pe burtă prezintă și riscuri grave pentru sănătate

Sponsored links

Potrivit unui articol din New York Times, „Grăsimea subcutanată care se ascunde sub piele, cum ar fi brațe, coapse, fese sau umeri, poate fi o provocare din punct de vedere cosmetic, dar este inofensivă. Cu toate acestea, grăsimea abdominală mai adâncă – grăsimea viscerală care se acumulează în jurul organelor abdominale – este metabolică activă și strâns legată de o serie de boli grave, inclusiv boli de inimă, cancer și demență. „

„În general, potrivit mai mult de 350.000 de bărbați și femei europeni publicați în New England Journal of Medicine, a avea o talie mare poate aproape să dubleze riscul de deces prematur, chiar dacă greutatea corporală totală este normală”.

Cu toate acestea, în timp ce eliminarea grăsimii de pe burtă poate fi destul de dificilă, este posibil și puteți arde grăsimi chiar și în timp ce dormiți!

Iată 10 băuturi care vă pot ajuta să ardeți grăsimea pe timpul nopții:

Suc de ananas

Sponsored links

Ananasul este plin de fibre și împiedică acumularea grăsimilor din burtă.

Suc de castravete

Strângeți sucul câtorva castraveți proaspeți, adăugați puțină apă și beți această băutură pentru a oferi organismului vitamine, minerale, fibre și antioxidanți care ajută digestia, susțin pierderea în greutate și reglează glicemia.

Ceai verde

Ceaiul verde accelerează metabolismul, ajută la scăderea în greutate și previne creșterea în greutate.

Oțet de mere

Sponsored links

Oțetul de mere are puternice proprietăți antibacteriene și antibiotice care tratează diareea, crampele intestinale și calmează indigestia. Adăugați câteva linguri la un pahar cu apă, adăugați câteva felii de măr și beți înainte de culcare.

Castravete și coriandru

Această băutură detoxifică organismul, deoarece este bogată în antioxidanți. Doar adăugați lămâie, castraveți și coriandru într-un pahar de apă.

Ceai de ghimbir

Ghimbirul este un agent natural eficient împotriva obezității și îmbunătățește absorbția nutrienților, facilitează digestia și ajută la topirea grăsimilor abdominale.

Sponsored links

Căpșuni cu lămâie și ierburi

Căpșunile sunt încărcate cu fitochimicale care previn bolile de inimă și cancerul și ajută la reducerea pierderii în greutate. Compușii pe care îi conțin inhibă inflamația, reglează hormonii și controlează nivelul zahărului din sânge.

Ceai de păpădie

Acest ceai vă va ajuta să vă detoxificați corpul și să vă ameliorați arsurile la stomac, balonarea și alte forme de disconfort stomacal.

Suc de grapefruit și scorțișoară

Sponsored links

Grapefruitul este o sursă bogată de antioxidanți. Crește metabolismul și vă ajută să vă atingeți obiectivele de slăbire. Doar adăugați suc de grapefruit la un pahar de apă și adăugați bețișoare de scorțișoară și zahăr. Decorează cu mentă și bucură-te!

Sponsored links